Blikkie 2.0

Gepubliceerd op: 10 september 2023 09:52

Help ons een magische reis te creëren voor kinderen, waarin taal tot leven komt en leesplezier wordt gestimuleerd! Helaas staat Blikkie steeds vaker stil en de afgelopen maanden zelfs al voor langere tijd. Daarom hebben we een ambitieus project opgezet: het realiseren van een nieuwe voorleesbus; Blikkie 2.0. Met jullie steun willen wij een nieuwe bus omtoveren tot een bron van inspiratie voor kinderen van alle leeftijden.

Waarom Blikkie 2.0?

We geloven dat de ontwikkeling van taalvaardigheid cruciaal is voor de toekomst van kinderen. Maar niet alle kinderen hebben toegang tot boeken en een stimulerende leesomgeving. Ons doel is om daar verandering in te brengen. Met de voorleesbus gaan we naar buurten, speeltuinen en scholen.

Voorleesbus Blikkie is niet zomaar een bibliotheek op wielen. Het is een educatieve ervaring die kinderen betovert en hen meeneemt op een reis door de wereld van verhalen en fantasie. In de bus creëren we een gezellige omgeving waar kinderen zich kunnen laten meeslepen door de magie van boeken. Onze vrijwillige voorlezers brengen de verhalen tot leven met hun levendige vertelkunst tot leven en creëren zo een onvergetelijke ervaring voor alle kinderen.

De voorleesbus heeft ook een belangrijke maatschappelijke rol. Door het bevorderen van leesplezier en taalvaardigheid dragen we bij aan het verkleinen van de kloof in onderwijskansen tussen kinderen. We willen kinderen inspireren om van lezen een gewoonte te maken, waardoor ze hun taalvaardigheden verbeteren en hun horizon verbreden. Daarnaast creëren we een positieve sociale impact door de gemeenschap te versterken en kinderen de kans te geven om elkaar te ontmoeten en te verbinden rondom boeken.

Alleen met jullie hulp kunnen we Blikkie2.0 realiseren en deze fantastische ervaring aan duizenden kinderen bieden. We hebben financiële steun nodig om de bus te kopen en om te bouwen tot een ware leesoase op wielen.

Elke donatie, groot of klein, brengt ons een stap dichter bij het verwezenlijken van dit project. Samen kunnen we de magie van lezen en de kracht van taal doorgeven aan de volgende generatie. Help ons deze reis mogelijk te maken en kinderen de kans te geven om te dromen, te leren en te groeien door de wereld van boeken!

Doe vandaag nog een bijdrage aan onze crowdfunding en draag bij aan de taalontwikkeling, leesplezier en de beleving van kinderen. Samen maken we een verschil!

Draag bij aan Blikkie 2.0

Meer informatie over Blikkie 2.0